Om os

 

Kort fortalt blev fugefirmaet opstartet i 1975 af Lasse Dam. I 2005 overtog Anders Sunke & Søn firmaet og har i dag samarbejde med mange forskellige firmaer – arkitekter – entreprenører – private – o.s.v.. Vi påtager os stort set alle former for fugearbejde, som f.eks. vådrumsfuger, fugning omkring vinduer og døre, køkkener, elementfuger, gulvfuger, brandfuger og er i øvrigt meget fleksibel i vores måde at arbejde på. Vi er meget kvalitets bevidste og tør tage et ansvar, hvorfor vi ikke går på kompromis med de opgaver vi får tildelt.

 

Der er desværre alt for mange mennesker, der i dagens Danmark bor i nyt/gammelt byggeri, hvor der er udført dårligt håndværker arbejde. I disse tilfælde kan der udvikle sig skimmelsvamp – råd – fugtskader o.lign., som kan have store konsekvenser for helbredet. Det er derfor vigtigt, at vælge de rigtige fagfolk første gang.

 

Vestsjællands Fugeentreprise har altid bestræbt sig på, at levere arbejdet til tiden og med høj faglig kvalitet samt at være en pålidelig samarbejdspartner. Vi vil hele tiden være på forkant med udviklingen indenfor fugebranchen og er medlem af FSO – Fugebranchen samarbejds- og oplysnings- råd. Som medlem af FSO garantiordning sikrer vi vores kunder mod evt. fejl og mangler i vores arbejde. Vi er desuden medlem af Dansk Byggeri (medlemsnr. 69268).

 

Vi er altid parat til et uforpligtende møde og til at give en uforpligtende pris på diverse projekter.

.

© 2012 Vestfuge.dk ● Vestsjællands FUGEentreprise, v/ Anders Sunke & Søn, Ågerupvej 72, Ågerup, 4390 Vipperød, tlf. 20 33 65 20, post@vestfuge.dk